Om oss

Lanestams Begravningsbyrå

Lanestams begravningsbyrå ligger strategiskt placerad på Kyrkogatan 3, mellan kyrkan och torget. Läget har genom åren lockat många att kliva in genom dörren. Vi är trygga rådgivare och svarar gärna på alla typer av frågor som rör begravningar – oavsett om du ska planera eller besöka en begravning.

Att vara begravningsrådgivare innebär många nära möten och engagemanget är viktigt för den som drabbats av en förlust. Vi hjälper familjer i den absolut svåraste stunden och är både goda lyssnare och lugna rådgivare.

Vi vill skapa en begravning som är vacker för både  ögat och örat. Det gör vi genom att vara lyhörda och lyfta fram fina minnen av den som gått bort. Ett avsked och ett vackert minne är viktigt för sorgebearbetningen och den nya vardagen.

Sedan 2022 är vi en del av Klarahill och har på så sätt fått kollegor över hela landet. Vi får också praktisk stöttning i vardagen, vilket ger oss mer tid till att möta människor som behöver vår hjälp. Tillsammans med Klarahill fortsätter vi utveckla både byrån och branschen efter våra kunders önskemål.

Varmt välkommen!

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF