Om oss

Lanestams Begravningsbyrå

Lanestams begravningsbyrå ligger strategiskt placerad på Kyrkogatan 3, mellan kyrkan och torget. Läget har genom åren lockat många att kliva in genom dörren. Vi är trygga rådgivare och svarar gärna på alla typer av frågor som rör begravningar – oavsett om du ska planera eller besöka en begravning.

Att vara begravningsrådgivare innebär många nära möten och engagemanget är viktigt för den som drabbats av en förlust. Vi hjälper familjer i den absolut svåraste stunden och är både goda lyssnare och lugna rådgivare.

Vi vill skapa en begravning som är vacker för både  ögat och örat. Det gör vi genom att vara lyhörda och lyfta fram fina minnen av den som gått bort. Ett avsked och ett vackert minne är viktigt för sorgebearbetningen och den nya vardagen.

Sedan 2022 är vi en del av Klarahill och har på så sätt fått kollegor över hela landet. Vi får också praktisk stöttning i vardagen, vilket ger oss mer tid till att möta människor som behöver vår hjälp. Tillsammans med Klarahill fortsätter vi utveckla både byrån och branschen efter våra kunders önskemål.

Varmt välkommen!

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Barn som håller i handen

Våra värdeord

Personliga

Vi ser människan i allt vi gör.

Trygga

Vi följer bästa möjliga begravningssed.

Entreprenöriella

Vi lär av varandra och delar med oss av bra lösningar och idéer.

Hållbara

Vi tar ansvar för vår egen tid här på planeten och i vilket skick vi l

En del av SBF

Vi är en del av SBF

Alla Klarahills begravningsbyråer är auktoriserade och medlemmar av Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Idag utgör vi cirka 20 procent av SBF. Men vad innebär då själva auktorisationen?

Den som anlitar en auktoriserad begravningsbyrå kan förvänta sig att få en trygg och väl genomförd begravning. Anhöriga som väljer en av våra byråer kan förvänta sig lite mer. Vi är beredda att alltid gå lite längre för att överträffa kundernas förväntningar.

SBF